čtvrtek 20. července 2017

Čechův príbeh sa zas rozbieha. Arsenal mu verí, on dôveru spláca poháre

Môže sa v konkurenčnom Arsenale opakovať rovnako vydarený príbeh? Môže sa český futbalový gólman znovu stať majstrom Anglicka? Alebo snáď vyhrať Ligu majstrov?

"Prečo by nie? Kamkoľvek vlezie, tam vyhrá. Čechíno nosia šťastie ako svojho času Vláďa Šmicer. Nehovorím to ako vlastenec, stačí sa len pozerať. Petr nastúpil za Arsenal trikrát a hneď má tri poháre. Nie sú to síce poháre známej, ale počítajú sa. Pokojne to môže dopadnúť tak, že Arsenal s Čechom v bránke konečne získa titul, "hovoril o deň neskôr český stredopoliar Daniel Pudil, ktorý s podceňovaným Watfordom vyzerá víkendový štart anglickej ligy.

Pudil nie je zďaleka sám, kto verí , že Čechovo angažmán v Arsenale nebude tuctové. A čo vy?K bet 365 akému sa prikláňam názoru?

Isté je, že český reprezentačný líder má po zložitom roku nechytání znova nezastane. Arsenal si ho vydal ako jedničku a podľa toho sa k nemu chová. Dal mu zmluvu na štyri roky a luxusné plat bet365 bonus okolo štyroch miliónov korún týždenne.


Fanúšikovia kanonierov si ho okamžite prisvojili a aplaudujú mu pri najmenšom zákroku.

"Od prvej chvíle, bet365 mobil čo som do klubu vstúpil, ma sprevádza pozitívna atmosféra a pohoda. Asi sa všetko premietlo aj na fanúšikov, preto sú všetci natešení a happy, "pripustil Čech.

Arsenalu sa po šedivých rokoch páči, že oslabil priamu konkurenciu.Skôr na to sám doplácal, teraz lovil v revíri rivala. "Už na jar bol Arsenal veľa silný, dostával podobne málo gólov ako Chelsea - a teraz si ešte polepšil. Čiech je trefa, "tvrdí klubová legenda Ian Wright.

Superpohár vo Wembley samozrejme nebol zásadným zápasom, ktorý by mal ukázať Čechovu dôležitosť, to hlavné ešte len príde s nedeľňajším ligovým štartom proti West Hamu, napriek tomu sa všeličo potvrdilo.

Čech si drží výsadné postavenie a pod ťarchou tlaku verejnosti sa nezosypem. Dosť možno mu pomohlo, že si počas minulej sezóny psychicky oddýchol od bet365 stavky neustáleho napätia.A hlavne: v Arsenale našiel novú motiváciu.

Prečo budí nadšenie

V nedeľňajšom popoludní bol Čech najsledovanejším aj najoslavovanejším mužom zo všetkých: "Budem sa snažiť, aby nadšenie fanúšikom vyd ržalo."

Mohutný divácky kotol Arsenalu mával červenými vlajkami a zborovo vychvaľoval gólmana s číslom 33, ktorému dal Roman Abramovič, majiteľ Chelsea, nezištnej súhlas k odchodu kamkoľvek.

Tréner José Mourinho je presvedčený, že to nebolo práve šťastné rozhodnutie, pretože Arsenal s Čechom môže byť ešte väčším konkurentom než predtým.

Úprimne, Chelsea jeden fantastický gólman (Belgičan Courtois) zostal , zároveň rovnako šikovného predala za 10 miliónov libier nepriateľovi, čo ju môže mrzieť.

"Môj nový hrdina - Petr Čech," naťukala britská televízna persona Piers Morgan na Twitter.

Sezona ešte len začne

Môžete namietnuť: načo taký rozruch, keď skutočná sezóna nezačala?

Máte pravdu, ale zároveň ťažko spochybníme, že Čech do novej éry nakročil správnou nohou.Nebojí sa pred s ebou okríknuť skúsených stopérov Koscielného s Mertesacker, proti Chelsea bezchybne rozohrával a na bránkovej čiare pridal jeden mimoriadny zákrok. Po oscarová strele cez stenu letel vzduchom a lopta vyrazil pri pravej tyčky. "Skôr som čakal, že chlapci vymyslí nejakú kulišárnu, keď ma dobre poznajú," poznamenal.

Anglická liga, s prehľadom najbohatší súťaž sveta, za pár dní štartuje a Čiech sa nemusí strachovať. Prvý krok mu vyšiel a Arsenal môže reálne dúfať, že prvýkrát od roku 2004 vyhrá titul. Najhorúcejším favoritom nie je, v sázkařských prognózach sa pohybuje až za Chelsea a velkotýmy z Manchestru, no vďaka Čechovi získal veľmi zaujímavú zbraň.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat