čtvrtek 20. července 2017

Tiež francúzskej počasia na Tour nahráva Froomovi a tímu Sky

bet 365 src="http://1gr.cz/fotky/idnes/15/072/cl6/TEN5ca1b0_891fd35acb4e45e99e108c3fae62e081_0.jpg" />

Najväčší súperi tímu Sky akoby sa v posledných dňoch upokojovali stále rovnakým refrénom, ktorý neustále opakujú: "Sky je síce silný, ale Tour je ešte dlhá, takže stať sa môže čokoľvek."

Súdiac bet365 bonus podľa posledných indícií by však potrebovali súhru viacerých okolností, aby dokázali doterajší priebeh pretekov zvrátiť. Momentálne drží parta Sky v rukách nejeden tromf.

V piatok pri zvlnené 13.etape do Rodez vystúpila teplota až ku 39 stupňom a asfalt mal 61 stupňov!

"Posledných 50 kilometrov sa na trati umieralo horúčavou," líčil Zdeněk Štybar z Etixxu.

Leopold König rozprával, ako pomocníci Sky, vrátane neho samotného, ​​jazdili každých 20 minút pre deväť bidonu. "To bol náš hlavný úloha dňa, aby celý tím zostal hydratovaný."

Takéto počasie však tímu Sky zároveň nahráva. Najväčšie súperi sú potom natoľko vyčerpaní, že už ani nemajú pred cieľom silu, aby sa o niečo pokúsili, prípadne nie sú schopní Froomovi prejsť. To ukázali už Pyreneje. "Aj dnes sa veľa ľudí ku koncu držala len v háku a boli radi, že idú," hovoril v piatok König. "Teplo uberá strašne veľa síl.Naši súperi sa potom bojí rizika, že keď zaútočí, sami to odnesú. "

Protivníci nebo by teda potrebovali pred Alpami jednak ochladenie (ktoré ale predpoveď na najbližšie týždeň neveštia) a zároveň aj trhliny v štruktúre tímu Sky. A tých zatiaľ nevidno.

Nairo Quintana, líder Movistar, však uisťuje: "Neprišli sme sem pre druhé miesto. V Alpách som bol predvlani čím ďalej silnejší. Verím, že bet365 stavky to bude tento rok rovnaké. "Spomínate? Vtedy tam v posledných horských etapách porážal aj Frooma.

Alberto Contador, líder Tinkoff-Saxo, po pyrenejských dňoch tvrdil: "Postupne som sa cítil lepšie. V etape na Plateau de Beille už sme boli všetci favoriti na rovnakej úrovni.Budem skúšať útočiť ďalej, celý posledný týždeň. "

A nezabúdajme na zdanlivo nenápadného Tejaye van Garderen.


"Zatiaľ ide všetko podľa plánu," tvrdí americký líder BMC, hoci doznáva, že myslí skôr na pódium v ​​Paríži než na titul.

Chris Froome na piatkovej tlačovej konferencii vyhlásil: "Najviac si teraz asi musíme dávať pozor na Quintana a Van Garderen. "

Leopold K önig ponúka vlastný rebríček najväčších protivníkov svojho lídra:

Za osem dní už budeme oveľa bet365 mobil múdrejší.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat