sobota 15. dubna 2017

Peter Dimmock nekrológ

V naliehavej svete televízie v roku 1940 a 50. rokov, Peter Dimmock, ktorý zomrel vo veku 94, bral hlavnej úlohy ako prítomnosť na obrazovke a výkonom za ním. Všetci ho poznali ako dokonalý a sympatický športový moderátor, s dekoračné fúzami, svižným hlasom a najviac úhľadne zviazané kravata kedy uvideli

Menej známy je, že často mu zoradil udalosť bola vysielaná. - a to nielen v oblasti športu. Historické mimo vysielania kráľovnej Alžbety korunovácii v roku 1953 dlžil veľa k jeho režijné talent, plus malé ľsti.Odpor k vyhliadke kamier ňuchania v na týchto posvätných okamihoch, ako pomazanie a uvádzanie korunou na hlave monarchu pochádza z kostola a štá tu, nehovoriac o NOBS, ktorí mali pozvanie na Westminsterskom opátstve a neznášal predstavu o akejkoľvek Toma, dick alebo Harriet je schopný podieľať sa na predstavenie.

bol to mladý monarcha sama, kto nechal to byť známy, že by chcela mať televízny darček. Premiér Sir Winston Churchill, nemal inú možnosť ako zvolať arcibiskupi a skrinku na ďalšie stretnutie a odstúpiť od úplného zákazu.Strach z dotieravých detailných záberov zostal, ale Dimmock používal 2-palcový objektív preukázať diskrétne dlhý záber, ako korunovať obrad môže vyzerať, nahradením 12-palcový objektívu, aby bol v úzkej zameranie na deň. Facebook Twitter Pinterest BBC TV - Queen Elizabeth Coronation 1953

V roku 1954 Dimmock nastaviť pravidelné týždenné športové show, Sportsview, s Paulom Foxom ako editor. Tri roky pred Tonight - všeobecne považovaná za priekopníka - Sportsview bol prvý skutočne svieži a originálny magazín telev� �zny seriál.Sa pohybovala cez všetky obľúbené športy, interview svoje hviezdy a dokonca upne nemotorná týždenníka kameru počas dňa k Mike Hawthorn je D-Type Jaguar zachytiť pohľad vodiča očí okruhu Le Mans na ranné cvičenie behu.

Dimmock bol moderátor drží dohromady rôzne predmety, nepohnem pravidelným nesprávnej výslovnosti jeho mena bezprostredne pred tým, než začala konanie. Na nejakú dobu, Sportsview nasledoval veľmi populárne import z Ameriky, Perry Como Show.Spevák bol presvedčený zaznamenať znamenia-off najmä pre britské publikum, "A teraz odovzdám vám cez Petera Dimmock." Bohužiaľ, povedal Dimmick miesto Dimmock.

A vážnejšie rozpaky pochádzal z Dimmocková zvyk na prenájom helikoptéru letieť filmu od soboty športových centier späť do BBC Lime Grove štúdiá pre okamžité použitie. Vždy záujem o publicitu, presvedčil, aby prevádzkovateľ je oslavou lietadlo s veľkými znameniami každú st ranu vyhlasovať "BBC Sportsview".


To fúkal späť do tváre, keď Daily Mirror objednaný rovnaký stroj raz v nedeľu, aby sa prekĺznuť fotografie Princess Margaret a Group kapitán Peter Townsend stretnutie v ústraní záhrady diskutovať o ich odsúdený románik.Bohužiaľ nebola vyradená Sportsview znamenie. Obrovské oficiálny výčitkou bolo doručené generálnemu riaditeľovi, zatiaľ čo Dimmock sám prevzal nahnevaný volania zo Scotland Yardu.

Ich vysvetlenie bolo prijaté, samozrejme, a od roku 1963 do roku 1977 Dimmock bola poverená udržiavať spojenie s Royal rodina, a robil CVO, Commander kráľovskej viktoriánskej objednávky (1968) česť v osobnom dare monarchie. Rozhodne mu BBC kariéru netrpel. Stal sa hlavou mimo vysielania v roku 1954, av roku 1960 - rok, kedy princezná Margaret svadba a prvýkrát, G rand National boli vysielané - povýšený na generálneho riaditeľa, ktorá je v hierarchii BBC mu dal asistent stav kontroléra.V roku 1961 bol menovaný OBE.

On pokračoval prezentovať Sportsview do roku 1964, a bol tiež športové poradcu Európskej vysielacej únie od roku 1959 do roku 1972. V tomto roku pokračoval do čela BBC Enterprises, programové korporácie -selling rameno, a výrazne zvýšila svoj obrat.

Dimmock zdalo sa, že na ceste k ešte vyššej funkcie, ale potom, čo bol vynechaný v roku 1977 pre riadiace-riaditeľovania Visnews, BBC newsfilm agentúry, nechal sám sa headhunted americká spoločnosť vysielanie v New Yorku. Stal viceprezident medzinárodnej paži ABC, najprv venovaná predaju a marketingu televíznych športových a neskôr zahŕňa širokú škálu programov a prevádzku káblových služieb pre spoločnosť.V roku 1990 sa vrátil do Británie a stal sa predsedom Zenith Entertainment (1991-2000), nezávislej pr odukčnej spoločnosti, ktorej úspechy zahŕňali inšpektor Morse a Byker Grove Bet365-Čítajte viac a jeho vlastné poradenstvo Peter Dimmock Enterprises. Londýn, Peter bol syn Pauly (nee Hudd) a Frederick, výrobca rádia, ktorý neskôr viedol oddelenie vybavenia BBC. Šiel na vysokú školu v Dulwich, v juhovýchodnom Londýne, a keď vypukla druhá svetová vojna v roku 1939, nastúpila do územnej armády, pričom o dva roky neskôr odišla do RAF, kde pôsobil ako pilot, inštruktor letísk a nakoniec zamestnanec vo vzduchu Ministerstvo.Na demobilizovat v roku 1945, on mal krátky kúzlo ako pretekárske korešpondent pre Press Association, a nasledujúci rok vstúpil vtedajší najdôležitejšie televízne oddelenie mimo vysielania, ako producent a komentátor.

Televising v roku 1948 olympijské hry v Londýne, 1949 Oxford a Cambridge veslársky závod a prvý cross-channel relé z Calais v roku 1950 bol medzi jeho úspechy. Rovnako tak bolo pokrytie pohrebe kráľa Juraja VI v roku 1952, čo viedlo k korunovačné vysielanie, ktorá mala transformovať televíziu do masové médium.

V čase jeho manželstvo v roku 1960 Polly Elwes, ona bol reportér na Tonight. Oni mali tri dcéry, Amanda, Christina a Freya, a ona zomrela v roku 1987.O tri roky neskôr sa oženil s Christabel Scott; prežije ho spolu so svojimi dcérami. Philip purser

Ale keď Peter bol dokonalý chlapec, vzdelanie som dostal od neho bol na nezaplatenie. A to nielen v oblasti obchodu ( "Pozeráte sa, alebo myslenie, ako novinár znovu, chlapče," povedal by mi pripomínajú) alebo v etikety manévrovanie niečí cestu komerčného močiare, ale aj ako zasvätenie do detailných pliesť svet britskej televízii, a to nielen televízny šport. Počúval som a učil ako Peter smial a robil obchod so starými kolegami, ako je Paul Fox či Bryan COWGILL.Zistil som, že podnikanie s ITV John Bromley a BBC Cliff Morgan, v čase, keď boli programy kúpiť alebo predať cez obedy, alebo v bare, sa zaoberá uzavreté handshakes potvrdil s krátkymi ďalekopis, bez právnika alebo účtovné v nedohľadne. Keby som nebol tak celkom člen klubu, som prišiel sa Petrovi, a bol vítaný ako výsledok

Nie, že vytváranie spoločností s Petrom bolo jednoduché. že by mohlo byť ťažké, a jeho inštinkty pre prežitie podnikov boli zdokonaľované jemne na BBC, kde sa naučil, ako ďaleko by sa dalo občas pretiahnuť limity.To, čo ho urobil takým zvedavým, bol jeho neúprosný humor, ktorý dokázal udržať, pričom sa nikdy nestretol s pohľadom na čokoľvek to bol väčší obraz. Peter by sa v televízii objavil príležitostne, Sa podarilo pokryť niektoré z veľkých udalostí, ktoré priniesol do britskej televízie, a záblesk v jeho oku, ktorý som často videl, keď odtiahol ďalší obchodný prevrat, stále zostal. Som vďačný za to, že som s ním zdi eľal kanceláriu a že som bol schopný zažiť to, čo bolo ďaleko odlišné a v mnohých ohľadoch zlaté ére televízie.

Bet365 poker bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat