úterý 11. dubna 2017

Neskoré pokúsi pridať lesk na neutešenú displeji Anglicka porážkou do Francúzska

Ako ukázala súčasná výroba Hamlet v londýnskom Barbican, na čom záleží, nie je skúška, ale prvú noc. Na základe týchto dôkazov, na zem, kde Anglicko dal ich súperi náskok vlani len bojovať a prehrať tesne, Svetový pohár prichádza príliš skoro pre hostiteľa, ktorí boli vzdialený druhý v nastavených kusov, žalostne zmätený pri poruche a príliš ležérne v držbe, ale to je nebezpečné považovať warm-up zápas ako skutočné veci.

Anglicko sa snaží byť na svojom vrchole, keď sa hrajú Fidži na prvej noci svetového pohára ďalší mesiac.Štrnásť hráčov - výnimkou bol krídlo Jonny mája - robili ich prvé štarty po dobu troch mesiacov v sobotu večer a nemal tú výhodu, že hranie doma, čo nebude problém v najbližších dvoch mesiacoch.Predčasné zúfalstvo sa zmenilo na zúfalé zúfalstvo, ale do konca, keď bolo 25-6 v 70-tich minútach, boli vo francúzskom 22-tich hľadajúcich víťazných pokusoch, ktorí sa uchýlili k prístupu, ktorý takmer vyhrali šiestim národom.

Anglicko bolo na prvýkrát celé miesto, čo spôsobilo neľútosť rozhodcu Jaco Peypera, ktorý sa bude zaoberať zápasom Fidži v rozpadu - keď vyzerali ako tím, ktorý mal popoludní spoločne skôr ako Dva mesiace - a druhý druhý týždeň v šupke.Linka-von nebol o nič lepší, takže Stuart Lancaster sa znova nadávať červenú hmlu, ktorá stiera zameranie Dylan Hartley a ovládal ho z výberu.


Vzhľadom na nedostatok majetku, rozhodnutie anglická spustiť z vlastnej polovic e a off-zaťaženie v nebezpečných miestach, ktoré vystavuje svoju slabosť v členení zaváňalo z gameplan triumfovať nad zdravým rozumom. Namiesto útočníkov chov hrať pevne a dopustili obranca vytvoriť priestor, lopta lopatou široký bez ohľadu na to.Francúzsko, v kontraste, hral tak, ako by v šiestich národov, útočníci, ktorým sa zriaďuje prevahu na polovičných chrbte vykonávať kontrolu.

Pre všetky ich majetku a územia (po polhodine Anglicka robil 54 kladkostroja na ich oponenti štyri), Francúzsko boli spokojní zbierať body cez topánky Scotta Spedding a Frédéric Michalak, ktorý po pristátí druhý zo svojich piatich úspešných sankcií, sa stal najvyššie body strelcom svojej krajiny.

ich jeden pokus prišiel päť minút po prestávke, Michalak ťahaním Joe Marler z obrannej línie pre Yoann Huget prerezať a krok od Mike Brown, a to iba v prípade, že obe lavičky boli vyprázdnené, že Anglicko vyvíjaný trv alý tlak.

veľkým sklamaním pre Lancaster bol, že zatiaľ čo Anglicko vyzerala hladká, ostrá a razantný pozadu proti Francúzsku u Twickenham, zadné rozdelenie, ktoré ale za zraneného mesta Brad Barritt bol v plnej sile sa zdalo chýba aj základné pochopenie ing s priechody spadol na zem alebo na mieste.Bolo to len raz Danny Cipriani prišla v poslednom štvrťroku, za to, čo sa očakáva, že bude posledný počin pred tým, než je uvoľnená do predaja, že návštevníci začali hrať to, čo bolo pred nimi.

Cipriani naštartoval oživenie deväť minút od okamihu, pozvaných na vonkajšej strany Huget, ktorý bol ponechaný plochonohý David Campese podobného kroku polietavého polovica je, a Cipriani hral kľúčovú úlohu v druhom šesť minút neskôr, opakovanie mimo George Ford a uvedenie Mako Vunipola do diery, ktorá opustila Jonathan Joseph neoznačený na ľavom krídle.

cameo pravdepodobne prišiel príliš neskoro na Cipriani.Boli tam asi tri pozície zostáva byť vyplnená v 31-man čatu pred minulú noc: konečný stav centrum, kde Luther Burrell, pod tlakom od Sam Burgess a Henry Slade, podkopal jeho vec tým, že pripustí dva tresty na rozdelenie v prvej 19 minút; tretí slot šlapka, ktorá je nastavená na hodnotu uplatniť Jamie George, ktorý využil svojich 30 minút od lavičky produktívne; a v druhom rade, kde David Attwood poskytnutých vplyv po príchode na Joe Launchbury.

Lancaster a jeho trénermi naraz viac premýšľať o tom, ale budú viac spoliehať na to, čo videli na cvičisko a na ihrisku v súťažnej zápasy počas svojho času na starosti ako zahadzujú v čase, keď zameranie na tábore bola na 18. septembra.Anglicko prehrala s Francúzskom v Marseille v nahromadenie na Svetovom pohári v roku 2003, ale to nebolo predzvesť toho, čo malo prísť.

To znamená, že skrumáž a problémy členenie druhýkrát za sebou týždeň nemôže byť ľahko odmietnuť , Výhovorka po Twickenham bolo to najsilnejší tím pozoroval z podstavca, ale Svetový pohár stavy, vykonajte England poznať ich najlepšie XV potom, sekané a zmenil za posledné štyri roky?

Wales a Austrália mali pretiahnuť je viac v bazéne majstrovstvách sveta, než strany Francúzska tak upriamená dôvery, že to bolo visí na konci pre víťazstvo po tom, čo bolo dominantné po tak dlhú dobu.Na rozdiel od Huget to skúsiť, a na okamih v každej polovici, kedy Anglicko mala brániť svojej línii, Brown značenie Sébastien Tillous-Borde je čip k linke a Pascal Pape sa zdvihol sa domáci ujímajú vytvorila málo.

Anglicko urobili zvyk začína pozvoľna v posledných rokoch, slabosť budú musieť vykoreniť vo Svetovom pohári, ale majú tendenciu silne dokončiť a niekto sledoval iba záverečných 10 minút, by sa čudovali, ako sa stratí.

mali tej doby sa snaží splniť ideálu, ktorým sa prijíma štýl chceli skôr než ukazovať žiadnu pragmatizmus. To je to, čo skúšky sú, ale keď príde teplo vyraďovacou fázou Svetového pohára, ak by vývoj počítačov, to bude iné, viac odtieň než svetlo.Chyby bude stáť. Hrať doma bude značnou výhodou, ale ako všetci černosi ukázali v priebehu rokov, štýl sa stáva len faktorom, ak sa dostanete základy správne. V sobotu večer bol včas šek na Betclic-Viac informácií realite.

stavky na Betclic

Žádné komentáře:

Okomentovat